DELFODERVÄRD SÖKES TILL SNÄLL VALACK

 • Annonsid: 1728768
 • en månad sedan
 • 759 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Dressyr
 • Ras:
  KWPN
 • Mankhöjd:
  168 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2005
 • Färg:
  Brun
 • Namn:
  Adriano
 • Ursprungsland:
  Nederländerna
 • Dressyrnivå:
  Medelsvår B

Hej!
Jag ska börja plugga utomlands i Augusti och vi söker därför en delfodervärd till våran häst Adriano (Adde) tills dess.
Adde kommer stå kvar på samma stall vi står på nu (i Ösmo mellan Västerhaninge och Nynäshamn). Vi tänker att upplägget kommer vara som så att du har honom cirka 4-5 dagar i veckan (något mindre över betesperioden) och att min mamma Maria kommer agera medryttare resterande dagar. Du kommer hjälpa till/ha ansvar för att t.ex. åka till hovslagare, vetrinär, ha pass i stallet (helgdagar) och liknande så viktigt att du är trygg med sådana uppgifter och kan avsätta tid för det.

Vi söker en ansvarstagande, lugn och stabil person med längre ridvana, gärna i dressyr (absolut inget måste)! En person som sätter hästen i första hand och som värdesätter tiden i stallet med hästen, och inte endast själva ridningen. Vi söker någon att ha en långvarigt samarbete med och inte (!) någon som bara vill ha något tillfälligt. Du kommer ha det hudvusakliga ansvaret över Adde och det är viktigt att du kan axla den rollen. Du ska vara myndig och helst ha körkort. Detta är ett perfekt läge för någon som kanske vill ha en egen häst men inte helt har ekonomin eller tiden för det! :)

Lite om Adde: Adde är född -05, dvs 17år i år. Han är 168cm, KWPN och har tävlat upp till MSVB dressyr med tidigare ryttare (inte tävlat på senare år pga skador och ointresse från min sida så han är inte i den konditionen just nu). Han är en väldigt lugn och snäll häst som aldrig är arg eller elak, genomsnäll helt enkelt. I ridningen är han i grunden också väldigt snäll, lugn och okomplicerad, men han kan bli stressad och jaga upp sig ibland och kräver då en lugn, stabil och trygg ledare i ryttaren. Möjlighet till viss träning och tävling finns, men med måtta och det är något vi isåfall gemensamt kommer överens om, vi ser helst inte att detta är det huvudsakliga intresset hos dig som söker utan söker mer någon som uppskattar lite lättare vardagsridning.

Övrig info: Priset bestämmer vi enl överenskommelse men vi tänker oss kring 4000kr/mån. Då står vi för alla övriga kostnader så som stallhyra, försäkring, hovslagare, foder osv, alltså inga extra tillägg för dig. "Starten" kommer bli i slutet av sommaren runt början av Augusti, men det är flexibelt. Innan dess ser vi gärna att du är tillgänglig för invänjning under sommaren och tänker att du tillsvidare kan agera medryttare någon dag i veckan för att få en så smidig övergång som möjligt. Vi har även en hästbuss som ni såklart får använda till Adde. Under sommaren när han går på bete och jag är hemma så kommer ni ha honom några dagar mindre i veckan och vi kommer dela tiden mer 50/50 under den perioden.

Kontakta mig mig gärna genom mejl på elin.alvin@hotmail.com eller skriv till mig här på hästnet om ni är intresserade och vill veta mer/har någon fråga och berätta gärna lite om er själva samtidigt!

(OBS! Säljes inte.)

Hoppas vi hörs! :)
/Elin

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad