DEN ÄNDA PRICKIGA HOPPHÄSTEN I SVERIGE?!

 • Annonsid: 1486750
 • 17 dagar sedan
 • 1046 Visningar
 • 20 Favoritmarkeringar
180 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Fälttävlan
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  167 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2015
 • Namn:
  pricken

Valack född 2015 Cavalo Z (Carthago Z x Levisto Z) ue: Chellano Z (Contender) tävlad 110-120 bra rtg

Unik häst, fux färgad med vita prickar över hela kroppen! Häftig häst på alla sätt! Fantastiskt fin att rida på marken, hoppar Med enormt mod och försiktighet! Vill göra rätt hela tiden! Positiv och härlig inställning. Snäll i all hantering. Enkel att ha med sig på nya platser. Snäll att lasta & köra.
hade passat utmärkt till fälttävlan då han är både modig och rör sig otroligt väl!

OBS HAR INGA FLER VIDEOS FÖR TILLFÄLLET!

VIDEO: https://youtu.be/aKLMANQqZaE

LÄS Innan provridning:

Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset o-diskuterbart. Det går alltså inte att förhandla. Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, det är en kostnad man får stå för själv som köpare, det går inte heller att dra av en summa från priset på hästen för att man ska köpa en sadel till hästen. Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Om ni tänkt prova många hästar innan ni bestämmer er för köp så vill jag inte att ni börjar hos mig. Jag vill inte att hästarna utsätts för onödiga provridningar då det sliter på dom. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan och inga diskussioner kommer att tas och affären avbryts omedelbart.
Denna information är till att gynna samtliga parter. Omständiga kunder ombedes ej göra sig besvär att ringa. Ni andra välkomna att ringa på 072-3116851. Ring gärna inte sent på kvällen. Jag svarar inte på Mail/meddelanden eller sms. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Helsingborg, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (15)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad