Din nästa joyride?Gold

 • Annonsid: 1736361
 • 21 dagar sedan
 • 3539 Visningar
 • 66 Favoritmarkeringar
68 000 kr

 • Inriktning:
  Dressyr, Allround, Hoppning
 • Ras:
  Svensk Ridponny
 • Mankhöjd:
  139 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2002
 • Färg:
  Skäck
 • Namn:
  Surprise
 • Ursprungsland:
  Sverige

Jag har tyvärr blivit tvungen att ta beslutet att sälja min fantastiska ponny Surprise på grund av försämrad astma och allergi. Pia, som hon även kallas, är en maxat C-ponny sto med mycket motor och energi. Pia har varit i min ägo sedan 2012, men behöver nu finna sitt nya föralltid-hem som erbjuder mycket kärlek och omsorg.

Under åren i min ägo har hon varit allroundriden hela tiden. Hos tidigare ägare är hon tävlad i MSVA hoppning samt MSVC dressyr. Dock har jag inte haft intresse av att tävla, så hon är mycket sparsamt tävlad de senaste åren.

Pia har en stark personlighet och är inte en häst för nybörjare utan behöver en tydlig men mjuk ryttare. Hon hade varit en fantastisk häst och bästa kompis till en liten vuxen, eller någon som snart vuxit färdigt. Pia vill mer än gärna dela roliga och spännande stunder med sin nya människa. Någon som vill träna sina färdigheter i mindre omfattning, utveckla sin ridning och ha roligt i hennes närvaro. Hon vill gärna ha en bästa kompis som kan tänka sig att rida både på bana och ute i terrängen. På banan är hon en tuff arbetsmaskin med hög moral som älskar att utmanas i både dressyr och hoppning. Hon är pålitlig, gör alltid sitt bästa och utmanar sin ryttare att utvecklas till det bättre. I skog och mark går Pia fram både ensam och med andra hästar. Hon är mycket trygg i trafiken och kan möta både traktorer och lastbilar utan problem. Alltså en fantastisk ridponny med många fina år kvar.

Hon är okomplicerad vid skoning, veterinärbesök och att lasta. Att åka iväg på träning eller eventuellt mindre tävlingar, är alltså inga problem. Hon har gått kontinuerligt hos tandläkare.

Jag säljer Pia till den som kan erbjuda henne ett föralltid-hem i ett lugnt stall med mycket omsorg och kärlek. Hon kan gå i flock, på lösdrift eller med en enstaka kompis. Som de flesta ponnyer är Pia känslig mot gräs och kraftigt bete. För 8 år sen hade Pia en enstaka fångkänning, som sen dess inte har varit några problem.

Du som har en ambition att köpa en häst för tävling eller verksamhet kan bortse från denna annons. Ägare förbehåller sig rätten att välja eventuell köpare, eftersom jag är mycket angelägen om var hon hamnar och att hon får det bra. Med rätt köpare kan pris diskuteras. Alla Pias saker kan om så önskas medfölja mot betalning, eftersom jag inte kan fortsätta med hästar längre. Ponnyn lånas ej ut på foder.

Har du några frågor eller vill ha mer bilder eller videos, tveka inte att höra av dig.

First ad
Kontakta annonsör

 Stenkullen, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad