Diplomerad hästskötare söker foderhäst för senare köp

  • Annonsid: 1748095
  • 20 dagar sedan
  • 210 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej!
Jag är 29 år och bor i Borås. Jag är uppvuxen med hästar, gick på naturbruksgymnasium där jag även tog hästskötarexamen, och har sedan jobbat i några olika stall. Jag har tidigare haft både foder- och medryttarhästar, och nu längtar jag efter en ny kompis att ha på foder/alternativt köpa om allt känns rätt.

Jag är ute efter en trevlig allroundhäst, helst valack men sto kan också funka. Med mig blir det främst uteritter på varierat underlag, men det finns också möjlighet till arbete på banan emellanåt eftersom paddock finns. Tävling intresserar mig inte, men jag tycker det är kul med både lite hoppning och dressyr på hobbynivå. Men som sagt, uteritter blir det mestadels, så det är bra om hästen tycker om det lika mycket som jag gör. :)

Jag vill ha en pigg och framåt häst, som är trafiksäker, orädd och som man utan problem kan rida ut på själv. "Medelålders", frisk och utan betydande skador eller problem. Hästen bör även vara van/inte rädd för barn och hundar, då det finns på gården.

Jag har inga speciella krav på ras eller storlek på hästen, bara den klarar av att bära mig som är ca. 178 cm lång och väger runt 75-80 kg. Dock får hästen vara max ca. 165 cm i mankhöjd pga stallet.

Stallet är litet och lugnt med 4 boxar, strax utanför Borås. Hästarna där får mycket utevistelse från morgon till kväll i stora, fina hagar. Jag har varit medryttare i detta stall ett tag nu och trivs superbra, vi har en god gemenskap och hjälper varandra.

Som person är jag väldigt lugn, ansvarsfull, ordningsam och noggrann. Jag sätter alltid hästens bästa i första hand, och den häst som jag tar hand om kan jag lova mycket kärlek och engagemang!

Jag har självklart en fast inkomst och stabil ekonomi också.

Så -nu vet du lite om mig och vad jag har att erbjuda, nu vill jag höra allt om din häst! :) Jag föredrar mail som första kontakt (marielle.joh@hotmail.com), eller här via hästnet. Tveka inte att höra av dig!

Referenser finns att få vid önskemål.

Mvh Marielle

First ad
Kontakta annonsör

 Borås, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad