Djurkommunikation på distans

 • Annonsid: 1404090
 • en månad sedan
 • 550 Visningar
 • 15 Favoritmarkeringar
250 kr


  Hej,
  Eftersom det va väldigt populärt och fick så bra respons sist då kör jag igen :)
  Såhär fungerar det:
  Du skickar en bild på ditt djur (vilket djur som helst), samt djurets tilltalas namn. Ingen övrig information vill jag ha. Priset på 250 kr gäller 5 frågor som du vill att jag ska ställa till ditt djur och som djuret kommer besvara. Jag kommer även skriva ner lite kort allmän information om ditt djur som jag får fram.

  Jag håller på med djurkommunikation både med hembesök och på distans. Jag har gjort detta i 1,5 år nu och har gjort det i en liten mindre skala tidigare eftersom jag aldrig annonserat tidigare, utan bara hjälpt folk som kontaktat mig. Men tänkte nu ta ett större kliv och vill utveckla detta ännu mer eftersom jag tycker det är så roligt att jobba med djuren. Mer bakgrundsinformation och referenser kan självklart lämnas. Jag är utbildad av en mästare inom detta område som tog kontakt med mig eftersom hon ansåg att jag hade "gåvan".

  Jag har även ridit in och utbildat flertalet hästar och ponnyer. Jag tävlar själv framgångsrikt i hästhoppning. Därför kan jag även hjälpa till med detta. På våren/sommar kan jag även ta emot hästar här hemma.

  Har ni frågor är det bara att höra av sig

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad