Dressyrhäst sökes

  • Annonsid: 1550561
  • 14 dagar sedan
  • 362 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
100 000 kr

  • Inriktning:
    Dressyr
  • Dressyrnivå:
    Medelsvår C,Lätt A

Efter att i höstas akut ha fått ta bort min älskade Harley pga ett medfött diafragmabråck, söker jag så småningom en ny stjärna att fortsätta min satsning tillsammans med.

Jag söker ett halvblod eller annan lite nättare ras, 4-12 år, som lämpar sig för dressyr. Hästen bör ha potential för medelsvåra klasser i dressyr framöver. Jag söker en mindre häst då jag själv inte är så lång. Prisklass: runt 100 000 i nuläget och det är även intressant med ett samarbete, eller att låna häst till en början, och då med möjlighet till köp framöver.

Jag erbjuder ett kärleksfullt hem med bra stall, stora hagar och mycket utevistelse på egen gård i södra Småland. På gården bor även min nordsvenska brukshäst Nitro som jag rider, showar, kör och tävlar dressyr med. Jag tränar regelbundet för B-tränare och referenser finns. Tillsammans med Harley startade jag t.o.m. Lätt A med personbästa på 78 %. Vi tränade på Msv-B-nivå med byten osv, men hann aldrig debutera Msv C som planerat pga pandemin. Om ni vill se mer av mitt hästliv och vilket hästhem jag kan erbjuda kan ni kika in på min Instagram: jessica__jacobsson

Står min nya stjärna och Nitros blivande kompis i ditt stall? Eller känner du någon som känner någon...? Hör gärna av dig!

Hälsningar Jessica Jacobsson

First ad
Kontakta annonsör

  Kronobergs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad