Dressyrryttare söker samarbete

 • Annonsid: 1373937
 • 4 månader sedan
 • 248 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej, jag är en 19årig tjej i Arvika som nu efter en kort tids paus från egen häst känner att suget blir för stort. Söker därför samarbete, medryttar häst, hjälp att rida eller tävla, ja lite vad som helst.

  Här är lite om mig.
  Har ridit och haft flertalet egna hästar sen jag var liten, började min ridkarriär som hoppryttare men har alltid haft dressyren på sidan. 2016 bytte jag inriktning helt med min dåvarande egenutbildade hopphäst och tog oss från LB på 50% till att bland annat kvala till SM, rida lag SM, samt Intermediere 1 dressyr på 65%. Vi har lärt oss allt tillsammans och i slutet innan han såldes gjorde han serier ner till varje och var på god väg mot Piaff och passage.

  Jag saknar känslan att få rida och utvecklas men har inte möjlighet att ha en egen för tillfället. Jag är Noga och ordningsam i stallet, bra koll på hästen och sätter alltid ett bra ledarskap i fokus.

  Känner någon att dem har en pålle dem vill ha hjälp att rida, utbilda eller tävla så tveka inte att höra av er.

  Cilla Gavell

  First ad
  Kontakta annonsör

   Arvika, Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad