Dressyrstjärna till mästerskap sökes.

 • Annonsid: 1514538
 • 4 månader sedan
 • 215 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Dressyrstjärna sökes!
  Hej!
  Jag har kommit fram till ett beslut som innebär att jag nu letar efter en ny tävlingshäst till mästerskap i paradressyr. Är det någon paradressyrryttare som är intresserad av min fina Duffy, så hör av er.
  Hästen som jag söker får gärna vara liten och nätt i modellen, med mycket bra skritt och trav. Gärna med framåtbjudning och känslig för mina hjälper, samtidigt som hästen är trygg i sig själv. Tävlingsvana är ett plus och hästen bör även vara lätt i all hantering. Det kan även vara av intresse av en d-ponny.
  Jag står just nu uppstallad hos Christian Bengtsson som jag tränar regelbundet för, där vi har goda ridmöjligheter året om. Jag har ett bra team runt om mig vad gäller alltifrån träning till hjälp och stöd för att både jag och hästen ska utvecklas på bästa sätt och prestera på tävlingsbanan.
  Jag har i nuläget pluggat hälften på socionomprogrammet på Göteborgs universitet, där jag också är RIU-student. Med sikte på att kombinera min elitsatsning i paradressyr med mina studier och framtida yrkeskarriär. Jag mår som bäst när jag har möjlighet att leva det bästa av dessa två världar.
  Därmed är min önskan att i första hand hitta ett samarbete med hästägare, med möjlighet att för exempelvis låna hästen till tävling och träning eller ha hästen på foder. Det kan även vara av intresse att köpa hästen, helst lite längre fram i tiden. Jag är öppen för kortsiktiga som såväl långsiktiga upplägg.
  Att leva mitt liv med en fysisk funktionsnedsättning ger mig möjlighet att elitsatsa inom som paraidrottare i paradressyr. Jag hoppas att jag kommer kunna fortsätta att utveckla mig själv och utmanas och motiveras av allt det positiva som paradressyren innebär för mig. Jag vill fortsätta att inspirera andra och dela med mig av min väg för att bli bäst utifrån mina förutsättningar.
  Mer om mig kan ni läsa på linneagunneflo.wordpress.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kungälv, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad