Dressyrtjej i linköping söker kompis!

  • Annonsid: 1440954
  • en månad sedan
  • 81 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
123 kr

  • Inriktning:
    Dressyr
  • Mankhöjd:
    165 cm

Hej! Skriver en ny annons då jag kom på att jag glömt att skriva dit en del info i den gamla!

Är en tjej på 21 år som ridit i 15 år. Haft medryttarhästar, en foderhäst, gått på ridskola när jag var yngre och gick hästskötarutbildningen på Vretagymnasiet. Jag är 168,5 cm lång (har långa ben) och väger ca 70kg. Försöker alltid rida med en mjuk hand och efter vad hästen behöver! Har erfarenhet av hästar från 3 år och uppå. I stallet är jag väldigt noggrann och hästen kommer alltid i första hand! Letar efter en häst att utvecklas på i dressyren då det är det jag vill utvecklas mest inom. Är inte så förtjust i hoppning!

Jag kan erbjuda ett hem med varierad träning såsom mycket uteritter, markarbete, longering, löshoppning, dressyr m.m.
Åker gärna iväg på träningar på andra anläggningar för lite miljöombyte och kanske startar någon pay and rider någon gång.

Hästen jag söker ska helst vara ett halvblod, men travare kan gå bra om galoppen är bra i båda varven. Jag söker INGEN unghäst! Utan något äldre som kan hjälpa mig komma vidare lite inom dressyren och bara ha kul i skogen. Gärna en valack då jag bara haft ston innan, men ston går oxå bra! Den ska vara trafiksäker, lätt att sko, inte överdrivet tittig och gärna lätt att last (dock inget krav då det går att träna mer på det sen). 165 cm + då jag som sagt har långa ben.

Kan ta hem en häst i slutet på augusti men börjar kolla lite redan nu! För mer frågor tveka inte att höra av er. Referenser finns!

Ser gärna att hästen finns i Östergötlands län, men kan åka lite längre för rätt häst!

First ad
Kontakta annonsör

 Linköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad