DRIFTIG MEDARBETARE SÖKES!

  • Annonsid: 1335657
  • 3 månader sedan
  • 502 Visningar
  • 9 Favoritmarkeringar
Inget pris

Vi finns 10 minuters motorväg utanför Kristianstad med 50 hektar mark utanför Kristianstad i fantastisk lantlig rofylld miljö långt från bilar och avgaser.
Vi söker nu långsiktigt en, eller flera, driftig affärssinnad person eller familj som medarbetare och blivande chef till vår verksamhet med stuteri med spanska PRE hästar, lägerverksamhet med stugby och restaurang/konferens. Vi tror att du är runt 30 år eller mera, energisk med sinne för ekonomi, dressyrintresserad med intresse för den spanska hästen, älskar att jobba med barn, serviceinriktad och mycket ordningsam. Intresse också för restaurang inte nödvändigt men en fördel. Krav att bo på plats eller i närheten. Enklare bostad kan ordnas i startskedet. På grund av åldersskäl finns möjlighet att övertaga hela anläggningen i framtiden på mycket förmånliga villkor. Se mera på www.fenixpark.se. Hjärtligt välkommen med referenser och telenummer att höra av dej till oss för mera information och möte!

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Kristianstad, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad