Driven och engagerad tjej söker jobb.

  • Annonsid: 1384798
  • 3 månader sedan
  • 35 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Sommarjob

Jag heter Alexandra och fyller 18 år i år. Jag går just nu 2 året på ekonomi programmet med inriktning juridik på ett idrotts gymnasiet där jag 4 gånger i veckan fys tränar med en personlig tränare & även går med inriktning häst för att få så mycket tid som möjligt för att utveckla min ridning. Jag är en driven och målinriktad tjej som alltid sätter hästarnas välmående i första hand. Jag har ridit hela mitt liv och haft egen häst sedan jag var 8 år, har just nu en egen storhäst som jag tävlar och tränar. Jag är extremt noggrann med hästskötsel och stallvård, jag vill ha det rent och snyggt och är inte rädd för att ta i om det skulle behövas. Jobbar gärna med stalltjänster såsom in/ut släpp, mockning, fodring osv. Jag söker ett sommarjobb där det finns möjlighet att ta med min egna häst till anläggningen, även boende då jag inte har några problem att flytta över sommaren.
Om detta låter intressant ta gärna första kontakt via sms på 0703403565 då jag inte vill missa ev samtal, tar vidare kontakten därifrån.
Med vänlig hälsning Alexandra!

First ad
Kontakta annonsör

  Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad