Driven och glad tjej söker hästjobb!

  • Annonsid: 1387277
  • 13 dagar sedan
  • 39 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej!
Mitt namn är Sandra och jag är en positiv tjej som blir 23 år i sommar. Jag läser sista året på Högskolan i Halmstad och tar examen till sommaren. Jag letar därför efter ett sommarjobb men också efter ett jobb som jag kan fortsätta med även efter sommaren. Kanske behöver just Du en till i ditt team? Jobbet jag söker bör helst vara i ett hoppstall då det är hoppning jag är mest intresserad. Vid intresse följer jag gärna även med på tävlingar. Jobb på ridskola är också av intresse.

Jag arbetar upptill studierna som ridlärare och rider vid behov även hästarna/ponnyerna i stallet. Jag började arbeta som ridlägerledare när jag var 15 år men har senaste åren arbetat som ridlärare både på ridläger och på ridskola. Jag själv började rida när jag var 5 år och har hållit på med hästar sedan dess. Jag är van vid att rida och hantera alla typer av hästar, allt från stora till små och unga till gamla. Jag själv är bara 163cm så jag kan fortfarande rida ponny utan problem. Jag hjälper gärna till med allt runt om kring hästarna och ser utveckling inom min egen ridning som ett stort plus. Jag som person tycker det är kul att lära mig nya saker och att ständigt utvecklas. Jag är noggrann, ansvarsfull, strukturerad, positiv och självgående men tycker också att det är väldigt roligt att arbeta i team.

Jag själv har ett hoppsto som jag tränar och som jag ska börja tävla mer med nu under 2020. Dock har jag inte behov av att ta med henne som det ser ut nu i alla fall. Jag har tyvärr inte heller möjlighet att flytta just nu så jobbet bör vara runt Halmstad/Falkenberg men jag kan köra längre vid rätt jobb. Endast arbetsplats med vit lön efterfrågas. Jag är öppen för förslag så vill du veta mer om mig och/eller kanske har jobbet för mig så får du mer än gärna höra av dig via meddelande här på hästnet så kan jag berätta mer om mig och mina erfarenheter! Referenser finns och jag har egen bil samt B-körkort.

Hoppas på att höra från dig!
Mvh, Sandra

First ad
Kontakta annonsör

  Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad