Framtida mästerskapsponny

 • Annonsid: 1577771
 • en månad sedan
 • 1391 Visningar
 • 32 Favoritmarkeringar
153 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Fälttävlan, Dressyr
 • Ras:
  Connemara
 • Mankhöjd:
  140 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2012
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Muckrim Ffion
 • TDB:
 • Ursprungsland:
  Irland
 • Hoppnivå:
  110 cm

Det är nu dags för min bästa vän att hitta ett nytt hem. Effi är ett underbart trevligt c-ponny sto med både skalle och teknik för hoppning. Det är en ponny som kräver god självkänsla och bra balans hos sin ryttare. Hon är pigg men blir aldrig het, sticker inte mot hinder eller tar bettet. Hon är lyhörd för hjälper och vill alltid vara sin ryttare till lags.
Hon är inriden hos oss när hon var 5 år, och har därefter gått upp till MSV B med fina resultat. Hon hoppar alla typer av karaktärshinder och är inte en häst som stannar på hinder, men hon behöver en ryttare som visar vägen och ger henne självförtroende. Hon är rädd om sig, vändbar och snabb när det väl gäller. Sparsamt tävlad då vi ej haft bråttom, väldigt fina resultat. Kvalade MSV B på sina första 3 LA starter. Men har ej tävlat på ett tag pga corona. Hon har gått några MSV B banor på P&J, även där fina rundor. Hon har påvisat otrolig teknik och vilja, så att starta MSV A när hon är redo kommer inte bli några problem för henne.
Jag letar efter någon som kan ta vid där jag slutar och fortsätta utveckla denna ponny till den stjärna hon är. Någon som är villig att lägga ner tid på att skapa band, då hon gör vad som helst för den hon tycker om. Hon kan grundläggande dressyrrörelser såsom skänkelvikning och öppna, hon byter galopp självmant men har inte riktigt fått grepp på sina byten när man ber henne. Hon är under större delen av våran tid tillsammans tränad kontinuerligt i hoppning.
Oerhört snäll att rida ut i skogen, både ensam, i grupp och med handhäst/löshäst. Jag kan rida henne barbacka i grimma i samtliga gångarter i skogen utan problem. Hon tömkörs, rids i vatten och på fält. Snäll att sko, klippa och spola. Lastar sig själv och står snällt kvar ensam eller med sällskap. Kan vara ute och inne själv, kan gå med valacker och ston. Kan vara lite dominant men aldrig elak i hagen. Bits inte, sparkas inte. Bockar inte, aldrig dum eller elak att rida. Väldigt givande ponny som hela tiden vill förstå och förbättras.

Stam: e. Rusheen Boy, u. Muckrim Ollie, e. Bobby Sparrow Blue, född på irland men har varit en sväng i Polen däremellan. Alla papper och vaccinationer iordning. Kollad tandläkare hösten 2020, kontinuerligt masserad och chiropraktorn är ute med jämna mellanrum. Gick igenom besiktning 15/3-21 utan anmärkningar.
Filmer
Tävlingsfilmer MSV B-LB https://www.youtube.com/watch?v=12xPai0xrYk
P&J https://www.youtube.com/watch?v=smj-t8DHPjo
Träningsfilmer https://www.youtube.com/watch?v=B1rPpxGJuvA
Löshoppning, markarbete och trav utan ryttare https://www.youtube.com/watch?v=8lrfPkprZJI

Ryttaren på alla bilder och filmer är 162 lång, fler filmer och mängder med bilder finns på min instagram @teaskippari, i mina highlights under namnet “effi” eller #ffeffi på instagram. Det rätta hemmet är prioriterat, detta är en häst som betytt oerhört mycket för mig och jag vill att hon ska få det bra hos sin nya familj :D
kontakt sker av vuxen via telefon/sms 0722153100 alternativt här på hästnet

First ad
Kontakta annonsör

 Norrköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad