Egensinnigt sto söker fodervärd

 • Annonsid: 1573978
 • en månad sedan
 • 2319 Visningar
 • 19 Favoritmarkeringar
1 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Dressyr, Allround
 • Ras:
  Oldensburgare
 • Mankhöjd:
  180 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2012

Börjar så smått kika efter en fodervärd till min vackra tjej vid eventuell flytt av mig dit jag dessvärre inte kan ta me henne❤️ (ca 2år)

När jag flyttar hem igen så kommer fodervärds avtalet att upphöra och de finns ingen möjlighet till senare köp då jag aldrig skulle sälja min älskling❤️ dock får man gärna vara kvar som medryttare så länge man vill❤️

Jag söker någon som helst har vana av egen häst eller foderhäst. Helst dressyr inriktad men finns såklart möjlighet till hoppning när hon kommit lite längre i utbildningen😃 även viktigt att man gillar att växla jobb på banan med mycket uteritter då de är nått jag främjar i min hästs motion.
Du behöver ha unghäst vana och gärna även hingst vana. Skinn på näsan och vara trygg i sätet.

Lite om hästen❤️ Cici la maz Montarlot ”Mazie” är ett sto på ca 180cm som är född 2012
Min tjej Mazie är väldigt känslig och rädd om sig så hon går gärna i luften om hon blir rädd för att bli skadad av tillexempel för hårda tag med tygel till bett (går 90% av tiden på hack) hon är dock inte rädd för något utomstående som fåglar och prassel och likande (kanske lite rädd för travarna med vagnar om något)
Hon är även lite frisk i sinnet och ouppfostrad fortfarande men vill inte ha någon som bara kommer straffa henne, söker något som är extremt mjuk och försiktig men även tydlig med vad som önskas
Hon är just nu under långsam igång sättning (kommer vara fullt igång till typ mitten av sommaren) och även mycket träning om vad som är rätt o fel och uppfostran men ser gärna att hon får någon som är intresserad av att rida för tränare och verkligen utvecklas me henne (även tävling kan bli aktuellt)
Mazie är född tävlingshäst och har väldigt lätt för sig. Fint steg och otrolig hoppning. Vi har även börjat introducera lite WE.
Fullt igång så hoppar en hon lätt hinder på 150/160 och inom dressyren kommer hon kunna komma till de högsta klasserna utan problem då hon har lätt för sig och är väldigt lätt lärd.

Har man lite mod så kan man göra vad man vill me henne. Jag rider ut själv på henne och kan rida henne både utan sadel och utan träns

Berättar gärna mer om henne och mina planer via PM.

Lägger in bilder på både hennes sämre o bättre stunder

First ad
Kontakta annonsör

 Upplands Väsby, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad