Eget stall samt enstaka platser lediga på anläggning.

 • Annonsid: 1678135
 • 10 dagar sedan
 • 897 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
1 234 kr


  Här i Sandåkra finns en plats för alla.
  Är ni en hobbyryttare som gillar lugn och ro, en tävlingsryttare som vill slippa köra iväg ch träna varje vecka och vara nära till bra tävlingar så som Henriksdal...eller kanske ni är en verksamhet som letar eget stall för er verksamhet.
  Oavsett så har alla tillgång till stort ridhus 80x22m, stora utebanor- gräs och sand, hinder park, terräng hinder, dressyr staket, we hinder...skrittmaskin, tvätmaskin, gummimattor i alla boxar...cafeteria, goda parkerings möjligheter samt uppställning för släp och lastbil, med mera...
  Här finns det mesta man kan önska sig oavsett inriktning.

  Varje häst har egen hage, antingen ensam eller tillsammans. I varje box ligger det gummimattor för komfort och spara strö. Varm och kallvatten i alla stall samt Spolspilta. Slangar för vatten i de flesta hagarna.

  Vi har platser ledigt inom kort i vårt "privatstall" med 6 boxar, där de flesta sköter sig själva och hjälps åt med in och utsläpp.

  Vårat "stora stall" finns tillgängligt för tex verksamhet, eller någon med flera hästar... Där finns 8-9 boxar i två olika strl. Minsta 3x3m.
  Varje stall har egen sadelkammare.

  Finns även ett mindre stall med 3 boxar samt ev lösdrift.

  Vi erbjuder allt från ingen service till full service. Och vi kan skräddarsy en lösning för just er...

  Möjligheterna är många på vår anläggning, kontakta oss för mer information. Ring jennie på 0723-252930.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sandåkra, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad