Elitryttare söker samarbete med hästägare

  • Annonsid: 1325957
  • 3 månader sedan
  • 50 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
200 kr

Äger du en häst som skall utbildas och utvecklas inom hoppning? Då kan jag hjälpa dig.

Jag heter Sandra Liljegren och rider på elitnivå i hoppning. Jag har flera vinster och placeringar upp till och med 150cm. Jag har aldrig fått en färdigutbildad häst utan har själv tagit upp flera hästar till att starta 150cm. Sedan 2010 har jag ridit 8st egna hästar med ett genomsnittligt inköpspris på 121 000kr, 50% av dem har tävlat 150cm eller högre, 25% har tävlat upp t.o.m 145cm, resterande 25% såldes tidigt. Jag tycker själv att jag lyckas med att få ut det bästa ur varje häst. Det jag älskar mest är att tävla och att känna att träningen ger en positiv utveckling. Jag strävar alltid framåt och vill nå toppen. Hästens välmående är alltid av högsta prioritet.

Följande tjänster erbjuder jag:
Tävlingsstart: 200:- exkl. moms
Träningspass: 300:- exkl. moms

Med detta konceptet slipper du betala för tjänster du inte behöver så som skogsridning, mockning, skötsel m.m. Vill du hellre ha ett samarbete där allting ingår så är det också möjligt.

Jag bor i Västraby, Broby i nordöstra Skåne och har tillgång till en träningsanläggning med 10 boxar, ridhus, utebana och skrittmaskin. Jag har lastbilskörkort.

Tveka inte att ta kontakt och berätta mer om din häst och dina mål så ser vi över möjligheterna att inleda ett samarbete.

Kontaktuppgifter:
Tel: 0768719558
E-mail: sandraliljegren91@gmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Broby, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad