En 13kvm boxplats finnes

  • Annonsid: 1327419
  • 3 månader sedan
  • 156 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
1 800 kr

Hej!

Så länge annonsen finns kvar, finns stallplatsen kvar. Stallet består av tre boxar och två är upptagna, så endast en plats ledig!

Jag har eventuellt en 13 kvm stor box, utan mellangaller att låna ut från och med hösten 2019 till en snäll individ som fungerar med ston, är lätthanterlig och kan stå själv i hage/box.

Boxen som uthyres har lite lägre väggar/dörr, men funkar alldeles utmärkt till alla storlekar av häst. Stallet är ljust och högt i tak.

I hyran vintertid, hade det ingått:
Fyra säckar halmpellets/månad, in- och utsläpp måndag-söndag, samt fodringar 4ggr/dag.

Pris: 1800kr

Normalt går de ute mellan kl. 7-21 alla dagar.

Man står själv för hö, kraftfoder m.m. Hö går att köpa till på gården om så önskas. Det finns begränsad lagringsmöjlighet för eget foder.

I vårt stall hjälps vi åt att mocka hage med jämna mellanrum för att hålla ner parasittrycket och fylla på vatten till hästarna när det behövs.

Vi som är i stallet är två tjejer, 21 och 17 år. Vi är ansvarsfulla och ordentliga, så det är alltid ordning och reda i stallet. Vi ser därför att man prioriterar samma sak.


Det finns fina ridvägar i närheten, det är mestadels grusvägar, men vi har en skog en bit från gården med backar att klättra i och även en lång grusväg mot Kågeröd som man kan rida i princip hur långt man vill på.

Dessvärre har vi ingen ridbana på gården, men det finns en 2km bort som man får använda när man vill. Man står själv för kostanden av användningen. Perfekt sträcka att skritta fram och man möter väldigt lite trafik!

Sommarbete finns på gården och hästarna går tillsammans med kor.

I hyran sommartid, hade det ingått:
Bete, daglig tillsyn.

Pris: 600kr/månad

Ska hästen ha fodringar på sommaren, får detta ordnas av den inackorderade.


Låter det intressant är du välkommen att höra av dig och hälsa på! =)

Mitt telefonummer finns angivet, men jag kan vara svår att få tag på telefon. Skicka gärna ett sms eller meddelande via appen så kan jag ringa upp.

First ad
Kontakta annonsör

 Södra Vram, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad