En boxplats alt. lösdriftsplats erbjudes

  • Annonsid: 1357572
  • en månad sedan
  • 63 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

Nu söker vi en ny kompis till vårt stall med enbart våra tre egna hästar. Vi söker en snäll ponny eller häst som vill dela lösdrift med vår snälla unghäst. Alternativt finns det en boxplats att välja på med. På gården finns det stora fina hagar, ett 20 kvm vindskydd samt ridbana (inom kort med belysning). En uppställningsplats samt liten sadelkammare med värme i. Analyserat grovfoder. I konceptet ingår helinackordering och då erbjuds följande (ev. inackordering utan mockning):
Alternativ 1:
Lösdriftsplats med fri tillgång till hösilage, fodring av kraftfoder en gång per dag samt påfyllning av vatten och daglig tillsyn/visitering av hästen. Täckesbyte vid behov. Hästägaren står för eget kraftfoder.

Alternativ 2:
Helinackordering på box (utebox), mockning 7 dagar i veckan påfyllnad av vatten i box, upplägg av hösilage och kraftfoder i boxen, utsläpp, insläpp samt fodringar. Hästarna har samma täcken ute som inne. Är hästen blöt under täcket vid insläpp sker självklart täckesbyte.

Jag är mycket mån om de hästar som står hos mig och alla sköts som om de vore mina egna. Referenser från tidigare hyresgäst lämnas gärna.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor!

Mvh
Caroline

First ad
Kontakta annonsör

 Bromölla, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad