En genuin småländsk hästgård.

 • Annonsid: 1295687
 • 13 dagar sedan
 • 164 visningar
 • 0 följare
2 695 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  170
 • Antal Hektar (ha):
  6
 • Antal Rum:
  5

Slingrande vägar genom öppna landskap. En skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över ett rutigt lapptäcke av åkrar och fält. Betande kor på kullarna. Himlen stor och omslutande. Med utsikt över ängar och betesfält ligger denna hästgård om ca 6 Ha med bl.a. ridhus med nytt plåttak, stall, paddock samt äldre ladugård.

Ägaren har under de senare åren genomfört en grundlig upprustning av bostaden, där bl.a. kök och badrum renoverats, nytt yttertak, nya fönster, ny brädfodring samt ny el dragits in i bostaden. Bostaden har även byggt ut, nytt avlopp samt ny borrad brunn har installerats för att få boendet precis som de velat. Men nu är det dags att vända blad i livets bok och lämna över gården till någon annan. Kanske till någon som drar nytta av det hästparadis som familjen skapat, eller till någon med egna tankar om hur man kan använda gården.

Inomhus skapas motsvarande känsla bostaden igenom med perspektiv, ljus och genomsikt. En naturlig och välplanerad planlösning hör till husets form och karaktär. Det är ett hem där man gott och väl får plats hela familjen. Inte minst är sällskapsutrymmena väl tilltagna. På nedre plan finner vi en rymligt hall, ett sovrum/allrum, renoverat badrum och renoverad tvättavdelning. Renoverat kök med gott om arbetsytor där det tillbyggda matplatsen har fin kontakt med både kök och vardagsrum med direktutgång till trädgården. En plats att avnjuta kvällens mjuka ljus från. Ovanvåningen - En plats för vila, drömma och sova med sin möblerbara hall samt sovrum.

Uteplatserna är många i trädgården, allt efter sol och skugga. Att bara strosa omkring i den lättskötta trädgården med utsikt över ängar och åkrar är en njutning. Den som vill ha hästar på gården kan glädja sig åt ett stall med fyra boxar, tre spilor, samt en äldre ladugård med sex boxar och tre spiltor. Här finns natursköna ridvägar och ett mjukt landskap utan brusande vägar.

Välkommen till ett lättlevt boende där du kan ha hästarna inpå knuten. Ett hem för alla årstider, och alla med sin egen charm. Välkommen till Kråkshults - Åsa 2 - Det lantliga drömparadiset!

Pris: 2 695 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

 Mariannelund, Jönköpings län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad