En otrolig unghäst!

 • Annonsid: 1423372
 • 2 månader sedan
 • 1855 Visningar
 • 53 Favoritmarkeringar
33 000 kr

 • Inriktning:
  Utställning, Western, Allround, Dressyr, Akademiskt
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  155 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2018
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Lots Of Imaan
 • Ursprungsland:
  Sverige

Med stor sorg lägger jag ut min otroliga unghäst, som jag har fött upp själv. Han blir 2år i sommar och är kastrerad sedan 1år tillbaka och det gick hur bra som helst. Han fick ingen inflammation eller något.

Han heter Lots Of Imaan tilltals namn Imaan.
Han är efter
Pappa: Darco van de Zuiderwaard (Frieser)
Mor: Favory Zilja (Lipizzaner)


Han kommer i hagen och vill alltid vara med, helst hela tiden. Han är super trevlig men har en stor personlighet. Han är aldrig dum men kan nafsa och vill visa att han finns. Han sparkar absolut inte eller stegrar sig. Han står jätte fint och älskar att bli borstad och ompysslad. Han älskar verkligen att stå i centrum. Han har gått som handhäst bredvid sin mamma som också finns att se och även gått mycket lös på ute ritter i skogen, vilket han älskar när han får springa runt och sträcka ut.

Jag har transport tränat honom lite granna och han har åkt som föl bredvid sin mamma. Jag har även tömkört honom och longerar honom. Går ibland promenader själv med honom.

Han är lätt att ha att göra med men han kan bli sur ibland och stampa i marken och nafsa, men mer än så blir det inte annars är han en glad häst som har lätt för att lära och lär sig otroligt fort. Han är hyfsat trygg i sig själv och är otroligt nyfiken och vill kolla på allting han ser som han tycker är intressant. Han är van vid hundar och katter. Han skulle behöva lite mer träning med bilar och trafik. Men han har gått bredvid sin mamma när jag haft honom som handhäst på landsväg och det har gått bra, han har blivit lite rädd när de kört förbi. Men då både jag och hans mamma är lugna så har det gått super bra och han har gjort framsteg.

Han är blandras mellan Lipizzaner och Frieserhäst och han är lik friserhästen i kroppen. Har lång och tjock fin man som kommer bli längre lika så svansen. Han är just nu svart med stjärn och har vita hår i man, svans och på kroppen och kommer bli skimmel. När han är klar.

Tanken var egentligen inte att sälja honom, men då min livssituation har ändrats och jag jobbar så mycket så har jag tyvärr inte tiden att ge honom. Tanken har varit att köra in honom i år och sedan rida in honom när han blir mellan 3-4 år då Lipizzaner rasen är en långsamt växande ras.

Han passar bra till trickträning, NH, dressyr,Western och mer. Han är en super häst som man verkligen älskar, även om han är i trots åldern just nu. Han förstår när man säger puss och han kommer med mulen. Han älskar pussar!

Har mer bilder och videos ifrån det han föddes till nu på min Instagram: steffisimonsson

Vill att han ska få det hem han förtjänar och släpper honom inte till vem som helst. Hemmet är otroligt viktigt, då jag vill att han kommer till användning och blir den häst han är ämnad att bli.

Vid köp så kommer han att vara verkad, vaccinerad, avmaskad och vet besiktigad.

Om ni vill ha mer info/ träffa honom är det bara att ringa eller skicka ett sms.

First ad
Kontakta annonsör

 Västerlanda, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad