En plats ledig i vår lösdrift!

 • Annonsid: 1457663
 • 2 månader sedan
 • 266 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
2 000 kr


  Litet, mysigt stall i Kyrkheddinge, strax söder om Lund, med 4 stallboxar, 2 uteboxar samt 2 platser på lösdrift. Stora hagar med vindskydd & träd. Hästarna får mycket utevistelse. Från maj till september går de ute dygnet runt. Vi ser gärna att hästarna går tillsammans i flock då vi har fri tillgång på grovfoder. De går i separerade hagar till en början tills de lärt känna varandra.

  Stallboxarna är anpassade för ponny eller liten häst och har vattenkoppar, fönster, och belysning och uteboxarna är godkända för storhäst. Vi har en nyrenoverad, fräsch, uppvärmd och säkrad sadelkammare, samt en nyrenoverad lounge för skön avkoppling efter eller innan ridpasset och med gott om plats för din utrustning. Kyl, frys, mikro, vattenkokare finns i loungen. Du får en egen garderob.

  Ridbanan är belyst och har bra underlag. Vi bor på gården och har därför extra god uppsikt över hästarna och stallet.

  Det finns flera grusvägar här, men den närmsta otrafikerade ridvägen är Banvallen direkt utanför hagen, som sträcker sig ca 4.5 mot Dalby. Med transport når du flera fina ridskogar, 10 till 15 minuter bort. Ridhus 5 km bort.

  Under perioden hästarna är installade har du 3 in eller utsläpp per häst och vecka, alla kvällsfodringar ingår. Vi beställer hem rapspellets och analyserat hösilage som ni kan köpa till självkostnadspris. Har du eget foder går det bra att förvara det här.

  Stallet ligger 8 km från Lund, 6 km Dalby och 2 km Staffanstop. Det går lätt att ta sig hit med kollektivtrafik, Busslinje: 174 / 175 | Busshållplats: Kyrkheddinge Väg 11 med 1000 meters gångavstånd.

  Kostnad per häst 2000 kr/månad.

  Välkommen att ringa om du har några frågor eller vill komma och titta!
  Anna 073-2005333

  För fler bilder:
  https://m.facebook.com/Kyrkhastinge/?ref=bookmarks&mt_nav=0

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kyrkheddinge, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad