En sådan där pärla som är svår att finna

 • Annonsid: 1730991
 • en månad sedan
 • 1072 Visningar
 • 34 Favoritmarkeringar
160 000 kr

 • Inriktning:
  Fälttävlan, Dressyr, Hoppning, Allround
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  167 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2012
 • Färg:
  Brun
 • Namn:
  Bon Iver Eco
 • Ursprungsland:
  Sverige
 • Dressyrnivå:
  Medelsvår C
 • Hoppnivå:
  90 cm

Bon Iver Eco "Bonnie" är ett sto född -12 drygt 165cm, e. Cohiba - Beach Boy - Kaliber.
Se info nedan kring fler bilder och filmer (finns på instagram)
Helskodd, vacc, försäkrad utan reservationer i Agria. Bra röntgen från 16 feb år, gjord på HKF. Har endast haft två ägare genom livet (uppfödaren och nuvarande), så all historik finns.

Bonnie är den där typen av häst som inte är så lätt att hitta nu för tiden, nämligen en sådan som hänger med på det mesta man vill hitta på och gör det med glädje!

Bonnie är utbildad MSV C i dressyren. Byten har påbörjats tidigare, men sedan reds hon mer på ren hobbynivå under en period och efter det har inte fokuset legat på just byten i språnget. Hon har egen bjudning och är lättsam att jobba med. Tävlad sparsamt i dressyr upp till 70% i LB. Här finns alla möjligheter att utveckla tävlingsbiten för den som vill! Uppmärksam, men blir inte för elektrisk för en "vanlig" ryttare.

Nuvarande ägare har hoppat henne lågt och sporadiskt under sin tid med Bonnie (5,5år), men ändå tar hon sig an uppgiften med stort självförtroende, vilja och mod! Bonnie skulle säkert uppskatta att få utveckla sin hoppning än mer! Har hoppat naturhinder, eftersom hon visar stort mod så skulle hon säkert älska lite mer organiserad terrängträning och på sikt start i fälttävlan!

Hon vill precis som de flesta hästar ha en ryttare som förstår vikten av korrekt lösgjordhet och inte någon som "trycker på och håller i".

Bonnie är okomplicerad att rida ut på. Går först, sist och ensam. Blir inte het. Trafikvan.

Vana av att arbetas från marken i lina och töm.

Bonnie är även enkel att spola, klippa sko och lasta. Åker både själv och med sällskap, går fint att lasta och ha med sig även om man är utan medhjälpare. Cool på nya platser.

Uppvisar inga dåliga beteenden vid brunst. Går bra med andra hästar i hage, och hanterar mycket väl att vara ensam i stall och hage när behov uppstår.

Träckprovad hösten 2021, regelbundet kollad av equiterapeut.

Hade våren -19 inflammation i spottkörteln, samt sommaren -19 anaplasma, har i övrigt varit fullt frisk hela livet! Försäkringssekretessen släpps givetvis till seriöst intresserade.

Jag hade Bonnie för inridning våren 2015 och sedan kom hon tillbaka sensommaren 2016 för att hoppas in och säljas. Detta är alltså en häst jag följt under en lång tid och hon har alltid varit en väldigt rolig häst att få arbeta med!

För att se mer bilder, filmer och vardagshändelser kring Bonnie här hos oss, se instagram #BonniehosJKs, eller för äldre inlägg, sök på Bon Iver Eco på facebook.

Säljes endast pga att nuvarande ägare ska studera.

Prisidé 160.000kr inkl besiktning på HKF. Givetvis fritt att besiktiga på annan klinik, men då står köparen själv för samtliga kostnader i samband med denna.

Kontakt
Jenny 0707-318006, vänligen skicka ett sms om jag inte svarar så återkopplar jag så snart som möjligt!

First ad
Kontakta annonsör

 Aneby, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad