Äldre engagerad tjej söker medryttarhäst!

 • Annonsid: 1571293
 • 2 månader sedan
 • 351 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Evelina Lundin 16 år, 181 cm lång och väger runt 60 kg.
  Hej hej jag är en tjej på 16 år med 12 års erfarenhet av hästar i alla möjliga olika raser och åldrar, allt från unghäst till islandshäst till storhäst. Jag har tillsammans med min mamma ägt egen häst under hela min uppväxt och därför lärt mig ta mycket ansvar vid tidig ålder. Jag är en engagerad , tålmodig och glad tjej som söker helst en storhäst men annat funkar om hästen kan ta min vikt. Jag har inga krav på att tävla eller att det skall vara en super häst absolut inte! Stallsysslor försvinner inte bara för att man är medryttare så det är något jag gärna hjälper till med!
  Älskar att utvecklas med hästen både genom roliga uteritter och härliga pass på ridbanan. Jag har moped och tillgång till kommunaltrafik och kan därför ta mig nästan vart som men i närheten av Onsala som jag bor i hade varit bra. Har som tidigare sagt hästerfarna föräldrar som brukar vara med i stallet om det ger en trygghet i att allt då kommer blir rätt gjort.

  Hör gärna av dig om du har frågor eller vid intresse till 0725179748
  MVH// Evelina Lundin

  First ad
  Kontakta annonsör

   Onsala, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad