Engagerad tjej söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1459370
 • 2 månader sedan
 • 129 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 kr


  Tjena tjena, jag är en tjej på 14 höstar som fyller 15 i år. Jag har länge letat medryttarhäst/ponny efter att min gamla medryttarhäst tyvärr avled, men har inte hittat något. Jag är 167 och väger ca 60kg så en maxad D-Ponny eller mindre storhäst skulle vara perfekt, spelar inte riktigt någon roll så länge hästen orkar mig. Kan på eftermiddagarna hela veckan, under helgerna kan jag hela dagarna men det diskuteras med den som hör av sig. Kan oftast få skjuts dit men skulle vara bra om det var något som låg väldigt nära, Max 30 min med buss.

  Jag har ridit i ungefär 8 år på ridskola, dressyr mest, inte så van vid att hoppa men lär mig väldigt fort och har grunderna till hoppningen. Jag kan rida nästan vilken häst som helst, är van vid både pigga och sega. Gillar när jag får lite utmaningar. Har väldigt bra balans i ridningen och sitter väldigt stadigt. Är ganska mjuk i handen, blir endast stark i handen om hästen är stark men går i vågor under passet. Följer med i hästens rörelser och anpassar min ridningen efter hästen så hästen är bekväm men ändå gör det jag vill att den ska göra. Är inte speciellt rädd av mig heller så spelar ingen roll om hästen stökar lite. Är inte så mycket för tävlande heller så mest för att ha kul med hästen och underlätta för ägaren.

  Skulle vara kul att hitta någon medryttarhäst/ponny, hör gärna av er om ni är intresserade! //Isabelle

  Rider den bruna hästen på alla videos.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Huddinge, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad