Enplansboende med litet stall och egen hästhage

  • Annonsid: 1299225
  • 2 månader sedan
  • 528 Visningar
  • 4 följare
3 975 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    148

Hjärtligt välkomna till detta trivsamma enplanshus, precis i skarven mellan Södra Sandby samhälle och landsbygden. Här bor du med naturen inpå knuten, samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum. Pendlar du eller barnen med buss ligger busshållplatsen precis runt hörnet på Revingevägen.

Den ljusa trävillan byggdes 1989 och byggdes till redan 1993 med vardagsrum, stort förråd och sovrum. I princip är huset i originalskick från byggåren. Det finns möjlighet att göra om förrådet till badrum med ingång från sovrum. Två stora trädäck har byggts av nuvarande ägare, varav ett har nedsänkt jacuzzi med härlig utsikt över hästhagen och skogsdungen.

För dig som har hästintresse finns på tomten ett murat stall med två boxar, sadelkammare och en mindre loge/verkstad. Det är en stor tomt om 6800 kvadratmeter där ungefär hälften är hästhage och resterande är lättskött naturtomt. På tomten finns bland annat kantareller och smultron. Eventuellt finns på sikt möjligheter till avstyckning (kräver medgivande från Lunds kommun). Fråga gärna ansvarig mäklare om mer information kring framtida avstyckning.

Bekvämt ridavstånd till ridhus, bland annat Granelundshallen. Även Flyinge kungsgård ligger på nära avstånd. Intill fastigheten växer Norreholmsområdet fram. Det kommer inte byggas framför denna fastighet. På Norreholmsområdet varvas påkostade, friliggande villor med radhus/kedjehus. Planer finns även att bygga ny förskola/skola på området. Befintliga Österskolan (F-3) samt förskolan Stinsen finns i närheten.

Pris: 3 975 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

 Lund, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad