Erfaren dressyrryttare söker medryttarhäst

  • Annonsid: 1342001
  • 3 månader sedan
  • 223 Visningar
  • 11 Favoritmarkeringar
123 456 kr

Jag är en 25-årig gotlänning bosatt i Stockholm som längtar tillbaka till hästryggen. Jag har tränat och tävlat i dressyr på hög nivå. Jag har tävlat upp till Prix St George. Jag har startat SM i dressyr som junior och young rider. Jag har även stor erfarenhet av unghästar. Jag har tränat för Jens Johansson och Lars Andersson. Jag studerade juristprogrammet i Stockholm och lade då ridningen på hyllan under den tiden. Jag har dock ridit vid besök på Gotland. Jag vill nu återuppta min ridning i Stockholm som medryttare.
Jag arbetar som biträdande jurist så vill gärna rida någon/några kvällar i veckan samt helger. Jag bor just nu i Hjorthagen men kommer flytta till Lidingö i november. Jag har tillgång till bil men är främst intresserad av en häst som står uppstallad inte allt för långt ifrån Stockholm City.
Jag är väldigt ansvarsfull och besitter en god ridkunskap även om den sista "feelingen" saknas pga jag inte rider kontinuerligt. Jag hoppas dock den kan komma åter väldigt snart. Så om du behöver en ryttare du kan lita på och som även kan vidareutveckla din häst, kan jag vara den du söker.
Hör gärna av dig om det är något mer du/ni undrar!

Vänligen,
Louise

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad