Erfaren hästskötare letar efter vän

  • Annonsid: 1320403
  • 4 månader sedan
  • 231 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!

Jag är en tjej på snart 30 år som haft ett längre uppehåll från hästarna och saknar det något enormt. Jag har tidigare gjort allt från att arbeta på stuteri till att ha medryttarhästar och ridit på ridskola. Mina ledord är respekt, vänlighet och lugn. Jag är noggrann och trivs med att ta ansvar, och jag trivs med alla sysslor som kommer med att ha häst.

Det jag i första hand letar efter är en stor, viktbärande och lugn häst som kanske vill komma ut på skogstur någon gång i veckan. Men under rätt förutsättningar kan det vara aktuellt helt utan ridning också och då spelar det mindre roll vad det är för häst. På min dag vill jag gärna göra allt från att mocka till att borsta och fixa mat om det behövs. Jag kan gärna trickträna eller annan markhantering.

Jag bor i Tuve och måste kunna ta mig kommunalt.
Kan vid behov absolut tänka mig att följa med som skötare på tävling och dylikt. Jag saknar hästlivet och vill ha en ny kompis med allt vad det innebär helt enkelt! Skriv gärna ett mail om ni har frågor eller funderingar och/eller har en häst som vill ha lite extra uppmärksamhet.
Hoppas vi hörs av. Mvh Angelica

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad