Erfaren Medryttare Finnes

  • Annonsid: 1348836
  • en månad sedan
  • 137 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej! Jag fyller 18år i Oktober och går på sista året i gymnasiet inr. Djursjukvård. Har ridit i snart 10år nu och även helgjobbat på stall i flera år. Jag erbjuder mig själv som medryttare 1-2 gånger i veckan.

Jag har inte riktigt några krav på vad jag vill göra när det kommer till ridningen så länge både jag och hästen trivs. 😊 Men finns det möjlighet så tar jag jättegärna ridlektioner (spelar ingen roll vilket inriktning) för att jag ska lära känna hästen bättre och rida den på ett så optimalt sätt som möjligt. För hästens bästa så vill jag alltid förbättra mig själv som ryttare.

Jag är rätt liten (161cm och ungefär 45kg) så jag kan rida både ponny och häst, ibland så rider jag även B-ponnysar så har ni en småtting som kanske vill promenera ut i skogen lite oftare så kan jag kanske hjälpa er med det!

OBS! Måste gå att åka kommunalt till stallet men jag kan absolut tänka mig gå en bit så stationen behöver inte ligga precis brevid.

Hälsningar Naemi L’Her

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad