Erfaren medryttare finnes

 • Annonsid: 1437967
 • 4 månader sedan
 • 421 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej alla!
  Mitt namn är Sofia Halvarsson och jag är 27 år gammal. Jag är en positiv ordningsam och ansvarsfull person. Jag söker nu en ny medryttarhäst att utvecklas & ha roligt tillsammans med.

  Jag red aktivt i 17 år men senaste tre åren har jag prioriterat att jobba. Så då har jag bara ridit lite då och då. Men nu saknar jag både hästarna och stallet. Därför söker jag nu efter dig som behöver hjälp under veckorna/helgerna med din häst.
  Har aldrig haft en egen häst då jag har utbildat, tränat och tävlat andras hästar. Vilket har gjort att jag har suttit på väldigt många olika typer av hästar med varierad utbildning, krut, storlek, ålder osv. Både på träningar för tränare, tävlingar samt ute i skogen i både grupp och ensam.
  Tävlat både i hoppning och dressyr.
  Älskar att varva turer i skogen, på banan och att vara inne i ridhuset. Jag tycker att variationen är bäst & lika viktig för både för häst och ryttare.
  Det är såklart en självklarhet för mig att sköta om alla stallsysslor i stallet. Jag tänker också att jag kan betala en viss summa i månaden mot överenskommelse.
  Jag bor i Hägersten & kommer snart börja jobba mer runt Arlanda Stad. Så jag kan vara väldigt flexibel var stallet ligger. Har körkort och bil.

  Hoppas du tyckte att de låter intressant isånnafall berättar jag mer än gärna mer om mig själv och min erfarenhet om hästar. Har massor mer med bilder och filmer som jag gärna kan skicka över.
  Referenser finns.
  0735092923

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad