Erfaren medryttare finnes

 • Annonsid: 1572936
 • 15 dagar sedan
 • 201 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag är en tjej på 17 år, 18 i november, som söker medryttarhäst i Stockholms området, för dressyrridning och uteritt, jag har inget emot lite hoppning heller, ca 1 gång i veckan. Jag kan eventuellt ta flera dagar i veckan ibland men långsiktig känns 1 gång i veckan mer realistiskt då jag studerar. Självklart är jag villig att betala.
  Jag har ca 9 års ridskolserfarenhet samt erfarenhet av yngre hästar och outbildade hästar, samt känsligare och nervösa hästar. Jag har också tidigare jobbat i stall och hjälpt till med olika stallsysslor. Jag har aldrig tävlat men är öppen om det skulle vara intressant. Jag har tidigare ridit lite olika lätt C program på lektion men som sagt aldrig tävlat påriktigt.
  Jag söker främst en häst jag kan utvecklas tillsammans med, spelar ingen roll om det är ponny eller häst. Men därav söker jag helst ingen läromästare.
  Jag hjälper självklart till med stallsysslor, mockning och läderputsning om det skulle viljas.
  Jag är 155 cm lång och väger ca 60 kg. Jag har ridit allt från stora C- ponnysar samt D- ponnysar till storhästar på ca 160 cm mankhöjd
  Jag bor i centrala Sundbyberg och har i förstahand tillgång till kommunaltrafik, ej bil.
  I första videon rider jag ett outbildat sexårigt sto. I andra videon rider jag ett ganska stökigt 9 årigt sto.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad