Erfaren medryttare sökes

 • Annonsid: 1897636
 • 4 månader sedan
 • 1257 Visningar
 • 37 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker efter dig som har lång erfarenhet av hästar, minst 18 år gammal, ansvarsfull och långsiktig i ditt samarbete.
  Du bör ha erfarenhet av egen häst, och allt vad det innebär omkring, samt är bekväm med hästar åt det mer elektriska hållet. Inga nybörjarhästar, eller för dig med enbart ridskoleerfarenhet.

  Behöver hjälp med min 2 hästar, 1 fullblod och 1 halvblod, då jag jobbar en hel del samt har 2 mindre barn så tiden räcker inte hela vägen fram.
  Du betalar inget, men när du är här tar du samtliga sysslor och tar hand om hästar och utrustning på ett ansvarsfullt vis. Kan vara väldigt flexibel med dagar men har ett minimumkrav på 2 dagar i veckan för att det ska vara lönt. Beroende på din profil så kan de vara aktuellt att rida båda hästarna eller bara den ena. Alt ta 1 av hästarna på hel eller halvtid. Som sagt öppen för förslag.

  Ridbana finns på gården samt fin natur med milslånga vägar i naturen. Med bil finns vi 10 min från centrala Lund, med kommunala möjligheter.

  Hör av dig med en beskrivning kring dig själv och vad du kan erbjuda så återkommer jag!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lund, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad