Erfaren ryttare söker foderhäst

  • Annonsid: 1436974
  • 17 dagar sedan
  • 255 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Fälttävlan, Allround, Hoppning, Dressyr
  • Mankhöjd:
    160 cm

Hej
Jag är en tjej på 29 år som nu börjat leta lite smått efter en häst att ha på foder för eventuellt senare köp om allt fungerar bra alternativt foder minst 1 år. Jag söker en häst att ha roligt med, både att rida ut med och på banan. Jag vill att den är någonstans mellan 160-175cm , helst inte över 15-16 år och ingen hingst. (Jag är själv 170 cm lång och väger ca 65 kg.) Har tidigare haft hästar i olika storlekar och utbildningsnivåer, just nu har jag en ettåring.

Jag har inga ambitioner att tävla eller träna några högre klasser varken dressyr eller hoppning men vill gärna kunna träna på lägre nivå. Hästen bör vara enkel i vardaglig hantering och lastning. Gör inte så mycket om hästen är lite av ett projekt i ridningen då jag har tidigare vana av projekthästar. Har lite vana av unghästar men dock inte inridning. Jag är en orädd, balanserad och konsekvent ryttare som lyssnar på hästen, lätt i handen och noga med att ge hästen den tiden den behöver för att lära känna ny ryttare. Har tidigare tävlat i hoppning upp till 110cm, även tränat lite högre och startat några enstaka dressyrtävlingar. Jag tycker det är roligast att rida ut och gör gärna det flera gånger i veckan men rider gärna på banan också. Jag har inga planer på tävling i dagens läge utan vill hitta en häst att utvecklas med eller utveckla.

Jag bor på en gård i Skåne där vi i dagens läge har 4 hästar (plats för 8-9), stora hagar, paddock och fin miljö att rida ut i. Vi har även andra lantbruksdjur så stor fördel om hästen är någorlunda van vid detta. Kan erbjuda ett bra hem med mycket utevistelse, tillgång till sommarbete, god hästvana, varierad träning och bra foder från egen gård.

Har du någon häst du tror passar mig så tveka inte att höra av dig. Vill gärna kunna kommer ut och träffa hästen innan så en stor fördel om den bor hyfsat nära, har körkort och tillgång till bil så kan åka en bit men helst inte för långt. Kan vid intresse skicka filmer när jag rider om det önskas. Jag har ingen brådska utan söker främst en häst som kan flytta hit efter sommarn (har möjlighet att ta hem den tidigare om det krävs).

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad