Erfaren ryttare söker medryttar/foderhäst

 • Annonsid: 1573264
 • en månad sedan
 • 131 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag är en tjej på 25-år som söker en medryttarhäst, alt en häst att låna. Jag kommer från Skåne och flyttade till Göteborg sommaren 2020 och i den vevan sålde jag även min egna häst.
  Jag har ridit sen jag var 5 år gammal, fick min första egna ponny när jag var 13 år gammal. Jag har erfarenhet av unghästar och de lite "busiga " hästarna. Innan har jag haft 3- hopphästar som mina egna och även hjälpt till med andras hästar och ponnyer vid försäljning, tävling och träning. Jag är hoppryttare och har tränat på 130-nivå och även tävlat en hel del.
  Jag är bara 1.60 lång så jag kan rida både de stora och små hästarna.
  Nu längtar jag efter en ny kompis att få lära känna här i Göteborgs-trakten.
  Behöver du hjälp med din häst några dagar i veckan/längre period så kontakta mig! Ett stort plus är om det finns möjlighet att träna och tävla när vi lärt känna varandra.
  Jag kommer inte betala eller ta betalt för att vara medryttare. Men vill ni ha en erfaren ryttare som har lång erfarenhet av de flesta typer av hästar så ställer jag gärna upp.
  Med Vänlig Hälsning, Mimi

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad