Erfaren ryttare söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1841234
 • 3 månader sedan
 • 324 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Isabelle och är 17 år gammal (fyller 18 senare i år). Jag har ridit i 12 år, alltid på ridskola med inslag av ridning av utbildade dressyrponnyer, yngre hästar samt utomlands för inridning av yngre ponny. På lektion rider jag allt från C ponny till storhäst då jag är 168 cm lång.
  Jag har mycket erfarenheter pågrund av mina år på ridskola med mycket teori där jag har lärt mig longering, tomkörning och annat arbete från marken. Jag har också jobbat som stallpersonal i lite över ett år där jag sköter allt från fodring, in och utsläpp, mockning och en del sjukvård i form av omplåstring av sår samt haft hand om hästar med kolik och skador. Har även satt igång hästar efter skada eller längre vila.
  Jag rider framförallt dressyr men med rätt häst är jag öppen för hoppning också. Uteritter och arbete från marken är för mig precis lika givande som ett dressyrpass.
  Jag har just nu inte en bil så att kunna ta sig dit kommunalt är ett krav. Men till sommaren planerar jag på att ta körkort så fort som jag kan.
  Det absolut viktigaste för mig är att det blir en match mellan häst och ryttare, men en bra relation mellan hästägare och medryttare är också mycket viktig. tror du att både din häst och du hade uppskattat mitt sällskap och min hjälp så får ni så gärna höra av er!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad