Erfaren tjej söker medryttarhäst

 • Annonsid: 1467063
 • 2 månader sedan
 • 285 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Behöver du hjälp med din ponny/häst någon eller några dagar i veckan? Jag heter Jill Nyström och fyller 18 år iår. Har ridit till och från i hela mitt liv på ridskola och har även haft ett flertal medryttarhästar, men tog ett uppehåll på grund av gymnasiestudier. Jag har börjat rida lite smått igen och vill börja satsa mer seriöst på ridningen och söker därför en medryttarehäst jag kan ta hand om någon/några dagar i veckan.

  Är intresserad av att sköta alla olika stallsysslor (om så behövs) och inte endast ridningen, då jag ser det som en självklarhet för att binda en starkare relation med hästen. Eftersom att jag varit medryttare och även ridit på ridskola har jag fått erfarenhet och klarar av alla olika sorters hästar, pigga som lugna, och även fått erfarenhet vad som krävs kring privathästar. Jag är 157 cm lång så söker därför en c-ponny upp till en liten häst. Är öppen för alla olika förslag kring vad du börjar hjälp med, allt från uteritter till pass på banan. Jag har bil och bor i Sollentuna vilket gör att jag har möjlighet att även ställa upp vid kort varsel om det skulle behövas och är därför inte bunden till kollektivtrafiken.

  Pris diskuteras.

  Om detta låter intressent, tveka inte att höra av dig!

  Jill Nyström
  0706211725

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad