Erfarenryttare söker bra samarbete

 • Annonsid: 1357725
 • 11 dagar sedan
 • 206 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Mitt namn är Jenny Öjeklint, har ridit sedan 4 år ålder. Jag har ägt och tävlat hästar under min tid,samt gått gymnasium utbildning inriktning häst. Jag jobbade även i Danmark på ett försäljningsstall. Jag fick rida alla typer av hästar,en otroligt roligt upplevelse och lärorik . Har även varit i Tyskland och jobbat som hästskötare en kortare period .

  2018 började jag som beridare åt ett stall ute i Vallentuna, där red jag fram tills augusti 2019. Det var en väldigt rolig stund och mycket kämpande och ridande som jag verkligen älskar . Just nu rider jag ute på Ekerö hos min tränare Richard Danielsson, där vi har haft ett samarbete och jag har ridit till hans C--ponny .Men nu letar jag efter ett seriöst samarbete mellan mig och hästägare. Där möjligheter till tävling och utveckling finns. Jag ser helst att de är en stor häst då jag är 24 år. Jag har körkort och egenbil också.

  Om ni tycker detta låter intressant ring mig gärna : 0707757560
  Finns filmer att se :https://www.youtube.com/watch?v=Y4utr5mzDms https://www.youtube.com/watch?v=lTZZqyrDU68

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad