Exklusiv hästgård om 8,6 ha

 • Annonsid: 1292102
 • 4 månader sedan
 • 777 Visningar
 • 14 följare
7 495 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  165
 • Antal Rum:
  5
 • Byggnadsår:
  2007

I det mycket natursköna området runt Lygnö och Lygnösjön finner vi denna fantastisk fina hästgård om ca 8,6 ha med spännande bostadshus om totalt 190 kvm från 2007 med bl.a. Kvänumkök, ett makalöst master bedroom och stor terrass med sjöutsikt.

Byggnaden är en tidigare ladugårdsbyggnad som i 2007 konverterades till ett modernt bostadshus med fem rum varav tre sovrum och stallar med tre boxar. Man kan därför gå direkt från tvättstugan via foderrummet ut i stallet. I anslutning till stallet finns ett vidbyggt utestall med tre hästboxar och möjlighet att bygga ytterligare tre boxar. Här finns även maskinhall, garage och verkstad. Flera mindre ekonomibyggnader samt ett litet iordningställt torp om ca 50 kvm för generationsboende eller uthyrning. Fantastisk utemiljö med en mycket välskött trädgård stora grönytor, naturpool, uteplatser, sjöutsikt mm. Utöver det finns ca 8 ha med böljande beteshagar, rundcorall och två utestallar.

En mycket fin hästgård som är byggd och anpassad för hästhållning tillsammans med ett exklusivt boende i en mycket naturskön miljö men ändå nära stadens puls. Till Alingsås med all önskvärd service och kommunikationer är det ca 10 km och till Göteborg är det ca 4,5 mil. Skolskjuts och bussförbindelse finns i byn ca 500 m bort.

Varmt välkommen på visning!

Pris: 7 495 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

 Alingsås, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad