Familj söker foderhäst.

  • Annonsid: 1362723
  • en månad sedan
  • 118 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Inriktning:
    Allround

Hej, nu är det äntligen dags igen, vi är en familj som söker en bästa vän. Jag heter Åsa (38 år) Driver ett hundagis tillsammans med min fru, vi jobbar enbart med positiva förstärkning. Jag har i ung ålder ridit och haft min egna islänning och ett halvblod. Mitt ridande fick dock en paus när jag blev mamma till mitt första barn Smilla.

Smilla är 15 år och har ridit på ridskola i 8 år. Men nu är drömmen att ha egen häst.
Vi tillsammans med min fru Maja (27 år) Som med sin empati ock kärlek för alla djur längtar efter en häst.

Vi söker en inriden, trafiksäker snäll häst som älskar att bli aktiverad och ompysslad. Ett väldigt stort plus skulle vara barn och hund vana då jag har två yngre döttrar (6 och 7 år) och hundar. Typ av häst är inte det viktigast utan att både vi och hästen klickar med varann.

Eftersom det är väldigt viktigt att både vi och hästen känner oss bekväma och trivs medvarandra så vill vi helst inte köpa direkt, utan är heldre fodervärd först.

Vi erbjuder ett kärleksfullt hem med mycket underhållning och motion då vi är tre personer som älskar att ge kärlek och mys. Mycket uteritter i skog och mark utlovas gladerligen då vi bor på landet bland massa stall och fantastiska ridvägar. Om du har våran framtida bästa vän så kontakta oss hemskt gärna MVH:Åsa Lefverström.

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad