Familjeponny

 • Annonsid: 1733371
 • en månad sedan
 • 106 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
10 000 kr


  Hej!
  Mitt namn är Lina Åhman och jag bor tillsammans med min man och fem barn strax utanför Linköping. Vi bor på en mindre gård där det finns två halvblod, en shettis , höns, katter, hund och kaniner samt stora fina hagar och många ridvägar.

  Jag är uppvuxen med hästar och vi har haft många olika hästar på gården. Nu söker mina döttrar 11 & 9år efter en ponny som passar in här hos oss. Vår c- ponny gick tyvärr bort i vintras och vi vill förnya flocken med en ponny. I nuläget rider vi alla på dom stora hästarna men känner att det finns plats för en till som är mer lagom storlek för barnen.

  Vi tillämpar relationsbaserad hästhållning genom att bygga upp en relation med hästarna och belöning för att ändra eller förstärka ett beteende istället för att bestraffa. Hästarna har tillgång till lösdrift men har varsin box i stallet.

  Vi söker en ponny (c-d) som är trafiksäker och snäll i hantering och ridning. Behöver inte vara jätteutbildad och gör ingenting om den är lite äldre sålänge den är snäll och vill arbeta. Vi har inga ambitioner att tävla på någon hög nivå utan rida träningspass i gräspaddocken, rida ut eller åka på någon pay’n jump ibland.

  Vi söker en ponny som kostar mellan 10-15.000.
  Om du tror att du har en häst som kan passa hos oss är du varmt välkommen att höra av dej. Med vänliga hälsningar Lina Åhman

  First ad
  Kontakta annonsör

   Linköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad