Fantastiskt sto! FILM!

 • Annonsid: 1582809
 • 11 dagar sedan
 • 1345 Visningar
 • 47 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Avel, Dressyr
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  166 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2014
 • Färg:
  Fux
 • Namn:
  Jazzdance
 • Blup:
 • Ursprungsland:
  Sverige

Jazzdance f-14 e.Clever Hill Q - Jazz är en nätt och sportig dressyrhäst med ett välmeriterat möderne. Med Jazz i stammen så har hon bl.a. ett attraktiv blod för fortsatt sportavel.
Hon har samma mamma som bl.a. Autograf Q som under 2017 deltog i unghäst VM i dressyr!
Jazzdance har gått med föl senaste 3åren, hon har tagit sig på första försöket varje gång, även med fryst. Hon har haft lätta fölningar och är en kanon mamma. Hon fick föl f.19 e.Don Frederic samt föl f.20 e.Kremlin MD, båda finns att se på gården. Jazzdance seminerades inte om -20 utan är nu i full träning sen slutet av januari. Hon är fullt frisk och ridbar med tre trevliga gångarter och ett kanon psyke. Hon har en otrolig ridbarhet, positiv och har extremt lätt för sig. Påbörjat sidvärtes och förvänd galopp. Snäll att rida ut på både med sällskap och själv, lättlastad, snäll att sko, duscha och klippa. Van att både stå på lösdrift och box. Priset stiger i takt med utbildning. Vi har även fler föl och hästar tillsalu. Säljs av företag, moms tillkommer. FILM: https://www.youtube.com/watch?v=b-fgEoQ8dgU

Modern Udith (f.01 e.Jazz) har ett avelsindex i dressyr på 127 och avelsvärdebokstav B och har lämnat bl.a. B.Fantastic Q Placerad 2.a i kvalprogrammen för fyraåringar på över 79%, tävlad LA dressyr.
Autograf Q Gick 4.års programmen med placeringar på över 86%, blev fjärdeplacerad i fyraårschampionatet, gick Falsterbo som 5.åring samt gick 5.årsprogrammen med vinst och placering på över 77%. Gick 6.års programmen på över 79%, 7.års programmen på över 70% med bl.a. en 2.a plats. Startad Prix S:t Georges med bl.a vinst och placering, uttagen och gick unghäst VM i dressyr 2017.
Grappa Q Gick 4.års programmen med placeringar på över 82%, blev placerad i fyraårschampionatet. Gick 5.års programmen med vinst och placering på över 76%. Gick 6.års programmen med vinst på över 76%. Startad MsvB dressyr.
Cover Hill Q Gick 4.års programmen på över 75%. Gick 5.års programmen på över 67%. Tävlad LA dressyr.

Mormor Kieni R har avelsvärdebokstav B, lämnat avkomma med placeringar i 1.35 hoppning och en är premierad "Keur" i KWPN. Mormors mor Cieni har predikaten "Keur Preferent Prestatie" i KWPN. De flesta av hennes avkommor har tävlat i dressyr, två med placeringar i Msv klass.
Morfar Jazz har tävlat Grand Prix dressyr och vann World cup i Amsterdam 2001. Han har 9 godkända söner och 11 godkända barnbarn. Han leder även världsrankingen av fadershingstar på dressyrsidan.

Fadern Clever Hill Q blev bruksprovsvinnare i dressyr 2011 med 41 poäng (9,8,7,9,8). Clever Hills far Uphill har 191 i dressyrindex.
Vid KWPN:s hingstpremiering 2010 hade Uphill med 5 söner, 3 av dessa gick vidare ! 2008 (1:a kullen) presenterades 11 st. 3 åriga döttrar vid KWPN:s sto premiering, alla fick Ster- premie och 10 av dessa fick även Keur.
Uphill:s helsyster Ballerina Ceroon fick högsta poäng 85,5 % vid IBOP Warga 2009. en annan helsyster, Whistly, blev Holländsk Keur/Elite dressyrmästare bland ston 2007.

First ad
Kontakta annonsör

 Anderslöv, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (7)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad