Farbror och sällskap

  • Annonsid: 1579208
  • 17 dagar sedan
  • 124 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
1 234 kr

  • Kön:
    Valack

Det blev kaos när unghingstarnas farbror Arne blev sjuk och avlivades.
Vi söker nu en trygg, snäll men bestämd farbror som kan både vara en förebild och hålla små osäkra unghästar under sina vingar samtidigt som han kan hålla ungtuppar på mattan. Han ska göra det utan hugg och sparkar! En blick ska räcka. Kan inte ha någon som gör illa små unga shettisar.
Ridning är inte aktuellt. Möjligtvis lugna turer men då ska han vara stencool. Meningen är att han ska vara unghästuppfostrare.
Han måste tåla hösilage på fri tillgång och fullt bete
Utan att bli ohälsosamt fet. Kunna gå oskodd på lösdrift året om. Ingen fång eller eksem eller annan skada som hindrar honom. Har inte tid att lägga ner på ett projekt som någon stressad, lynnig och/eller inte går att fånga i hagen. Han ska vara förebild och inte stressa upp och sätta grillor i huvudet på unghästarna. Vi har många stora maskiner så trygg med såna när han går i hagen.
Hingst och hingstbeteende är ointressant. Har avelshingst på gården. Inte beredd att chansa att kastrera.
Erbjuder hem på lugn gård på landet. Många kompisar. Stort luftigt stall med fräscha boxar upp till 14 m2. Mycket kärlek. Verkning var 8e vecka. Blir lika värdefull och älskad som de andra även fastän han bara kommer va sällskapshäst.

First ad
Kontakta annonsör

 Sandviken, Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad