Fin treåring som sticker ut!

 • Annonsid: 1742727
 • en månad sedan
 • 1353 Visningar
 • 30 Favoritmarkeringar
90 000 kr

 • Inriktning:
  Allround, Fälttävlan, Hoppning, Körning, Dressyr
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd:
  162 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2019
 • Färg:
  Skäck
 • Namn:
  Zadie
 • Blup:
 • Ursprungsland:
  Sverige

Även om det tar emot väldigt så kollar jag nu intresset för min Zadie. Har fött upp henne själv och är väldigt mån om att hon hamnar hos rätt person. Har därför inte bråttom med att sälja men inser att tiden inte räcker till som jag önskat och hon är värd att någon lägger hela sin uppmärksamhet och kärlek på henne. Hon är ett nyfiket sto på 3 år som just nu mäter ca 162 cm i mkh. Tror hon växer mer då både mamman och pappan är över 165cm så man får vara beredd på att ge henne lite tid där. Pappa är hopphingsten Zoltan 9125 som gått 160cm hoppning upp tom 16 års ålder. Mamman är mitt Irländska sto som tyvärr har okänd härstamning och är utan meriter i dagsläget men hon är väldigt trevlig, rör sej bra och löshoppar riktigt bra.
Zadie är uppfödd på stora marker i kuperad terräng. Har gått både på lösdrift och stått på box och mår bäst av att vara ute mycket i stor hage. Hon är som 2 åring longerad, tömkörd, varit ut i skogen som handhäst över stock och sten och över diken och promenerat själv i skogen från marken. Kom precis nu hem från 1 mån inridning där hon blev riden uppsuttet i alla gångarter både i ridhus och på ridbana samt riden några gånger ute i skogen själv. Hoppat litet hinder under longering och nåt skutt uppsuttet utan problem. Har inga problem att gå ifrån de andra hästarna för att ridas eller stå själv i stallet bara hon har nåt att tugga på. Hos inridaren var hon även snäll att lämna själv i hagen men inte fått öva på det jättemycket. Rör sej trevligt i alla gångarter men måste såklart ridas mer för att visa sin fulla kapacitet. Löshoppad endast en gång pga tidsbrist men var väldigt orädd och glad i det, tog bara några små skutt men hoppade då över titthinder utan problem. Mer småfilmer på henne finns vid intresse!
I övrigt en väldigt gosig, orädd häst som jag upplever går fram överallt, är nyfiken och trygg. Dock är hon ett sto så kan vara lite tuff och ha lite humör och kräver därför en tydlig stabil ryttare i såväl hantering och ridning. Hon är ju en unghäst i början av sin utbildning och därför ska man ha erfarenhet av det om man köper henne. Hade tyckt det var otroligt kul om hon kom till någon med fälttävlansambitioner då det var min tanke med henne och tror verkligen hon skulle kunna bli riktigt bra där. Men tror också hon kan bli en riktigt fin hobbyhäst i alla dicipliner då hon alltid är glad till arbete och har ett bra psyke.
Frisk och kry, regelbundet vaccinerad och verkad, snäll med hovslagaren. Jättesnäll att lasta och åka med, har nu åkt både med kompis och själv i 2h utan några problem. Har hittills varit en dröm att ha med på nya platser! Vilar just nu för att smälta inridningen.
Kan berätta hur mycket som helst om henne så bara att höra av sig om man vill veta mer. Du som hör av dej är seriöst intresserad, har unghästvana, hästkompisar, stora hagar och mycket kärlek och tålamod att ge denna pärla. Vid första kontakt vill jag gärna att du berättar lite om dej själv och vad du kan erbjuda Zadie för hem.
Tel: 0725900225 (första kontakt via sms)
Mail: westlund-elin@hotmail.se
Mvh Elin

First ad
Kontakta annonsör

 Nässjö, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad