Fina Stella söker medryttare/fodervärd, ev. Tillsalu

 • Annonsid: 1805025
 • 4 månader sedan
 • 1415 Visningar
 • 27 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! På grund av graviditet och husköp behöver jag göra en hållbar plan för både min och Stellas skull. Både tidsmässigt och ekonomiskt. Därav söker jag en medryttare/fodervärd, ev. köpa om allt känns bra.

  Stella är ett sto på 160mankhöjd, född 08 med fin stam. Super härlig häst med fantastiska gångarter, går i form och har egen balans. Ger ett bra självförtroende och gör aldrig nå dumt. Hon har tävlat tidigare i hoppning men inte med mig. Haft orutinerade på henne, hon är verkligen en supersnäll häst som kommer från Tjeckien där tyvärr något hemskt måste ha hänt henne. Hon är en lätt stressad häst som är osäker när hon är ensam i hanteringen. Så hon kräver en erfaren ryttare.

  Hon har gått på bete denna sommar bara pga. graviditet, så ej igångsatt. Men hon är ingen häst som kräver bli riden varje dag så hon påverkas inte nå negativt av det sen när man vill sätta igång henne. Vi står idag på ett stort stall i Länna (ca 20min från boländerna) med mycket stallkompisar och hästar. Fantastiska ridmöjligheter som bilfria ridvägar, ridhus och ridbana. Hon står på lösdrift som hon trivs bäst med, då hon annars blev stressad vid in/uttag att bli lämnad ensam.

  Låter detta intressant? Berättar gärna mer. Tillgång till bil behövs. Pris enligt överenskommelse. Skicka PM vid seriöst intresse och berätta gärna lite om dig. Hoppas vi hörs!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Uppsala, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad