Finns du kära skogsmulle?

 • Annonsid: 1482151
 • 3 månader sedan
 • 112 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi är en familj som letar efter ”den där” ponnyn, den där ponnyn som älskar att bli borstad och ompysslad, den där ponnyn som vill bli nummer ett och som älskar skogsturer. Den där ponnyn som inte har skador eller överraskningar i bagaget, efter våran första annons tappade vi hoppet, vi fick många svar men efter många mejl så var det ofta en MEN, snälla svara inte på annonsen om det finns ett men, det är bara barnen som blir ledsna när man fått hur många fina bilder som helst men sen kommer ett men, (misshandlad, bakskygg, tycker inte om att bli ompysslad, kolik, fång, svårhanterlig,artros, röntgenfynd, hälta, ja listan kan göras hur lång som helst vad vi fått efter 10 mejl.).

  Vi letar INTE efter en tävlingsponny, utan det vi kan erbjuda är stora hagar, stor box, hästkompisar, badstrand, 48 flätor på en dag och massa gos, milslånga skogsstigar och tillgång till ridhus, vi bor i ett litet samhälle. Hovslagare finns alltid tillgänglig och massor med kunskap hos de runt om, jag som mor är har haft egna hästar men nu är det barnens tur, tjejerna är 8 och 10½, brinner för ponnys.
  Kanske finns det en ponny som letar sitt absolut sista hem? ålder är bara en siffra. Här säljs inga djur vidare lättvindigt, här tar man ansvar. Om du tycker ponnyn är trög, tycker vi att den är perfekt, vi letar inte efter en räserkula, utan en ponny som är nöjd med att bli ompysslad många timmar och mysiga skogsturer.
  Vi håller mer än gärna kontakten med säljaren, alltid roligt att berätta hur det går. Och fråga vad ni vill, vi svarar.

  Så finns du kära skogsmulle, som skulle vilja ompysslad och bortskämd, att bli nummer ett för oss?

  First ad
  Kontakta annonsör

    Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad