Finns rätt hem för min underbara häst?

 • Annonsid: 1371565
 • 2 månader sedan
 • 1000 Visningar
 • 14 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Kollar lite ifall det finns någon som skulle vilja erbjuda ett hem till min älskade häst (Foder eller skänkes). På grund av dålig ekonomi hos mig, och endast till rätt hem. Har haft hästen i tio år så är viktigt för mig var hon hamnar.
  Hon är ett halvblods sto på 22 år. Snäll men speciell personlighet. Super snäll i all hantering, kan hanteras av alla. Dock har hon transport skräck. Snäll och känslig att rida, dock ganska tittig om man rider ut själv. Har inga skador och kan ridas utan begränsningar, dock lånas hon inte ut till träning och tävling utan som skogsmulle/sällskap/till dig som vill träna och ha kul på hobby nivå.
  Hon har PPID vilket gör att hon behöver äta medicin, men med den mår hon hur bra som helst och har inga symptom. Hon trivs bäst på lösdrift eller i ett lugnt stall. Maila gärna för mer information, finns mycket att berätta. Halvfodervärd kan också vara aktuellt om hon står kvar i samma stall.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad