Fjordhäst beroende 46årig tjej letar efter en bästis på foder

  • Annonsid: 1722839
  • 3 månader sedan
  • 158 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Ras:
    Fjordhäst

Efter att ha haft ett häst uppehåll ett par år nu, så är min fjordhäst abstinens mkt påfrestande, och jag drömmer, längtar saknar en fjordhäst så det värker i själ och hjärta!
Jag har mest intresse av skogsturer ofta med fika i sadel väskan och rider nog i snitt 4 ggr per vecka gissar jag! Är inte van kusk men om jag lyckas finna en fjord som är körd o gillar det så är det många i närheten som har kurser här omkring!
Jag rider helst i Western sadel, bomlös, eller barbacka! Är mjuk i sättet mot alla djur, och nä envisa fjordhästar har än ej tagit överhanden fiq ner er gubbar som sagt te mej man måste vara hård bla bla. Jag ä däremot envis , ja, jag ä lik en fjordhäst i psyket, matglad, viljestark och envis o ibland tjurig,,,men har som dessa underbara hästar med har, stor portion humor!
Vill ha möjlighet till köp efter fodervärd tid ä slut, eller en förlängning. Men inte sån dyr så jag aldrig har råd att köpa den , dvs inte 70 tusen etc
Det ä bra om fång ej finns i journalen,
Och gärna de där fina i stammen, dalar154, daler 180, osäker på siffrorna å stavning men ni fjord experter bet vad jag menar tror jag!
Grädde på moset vore den absoluta drömmen, en GRÅ fjordhäst!de ä så otroligt vackra jue!
Uppväxt bland fjordhästar och ägt en hög under mitt liv, och de är magiskt härliga! Jag gillar lösdrift naturlig hästhålln. Nen vill min blivande ha box så ä det självklart box han får!!
Hoppas på min blivande bästis finns därute och nån av er som läser har denna pärla till utlåning!

First ad
Kontakta annonsör

 Pauliström, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad