Fjordhäst sökes

  • Annonsid: 1382631
  • 24 dagar sedan
  • 52 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
30 000 kr

  • Ras:
    Fjordhäst

Söker fjordhäst, sto eller valack. Tre år och uppåt är önskvärd.

Lite om mig: norsk tjej, 31 år. Har ridit i 20+ år, allt från tävling, till skogsridning. Van vid lite busiga hästar, och är inte rädd för en utmaning. Ute efter en häst att rida ut med, samt vissa dressyrpass på ridbanan. Tycker också om att köra, så ett stort plus om hästen är inkörd/tömkörd. Har tidigare tävlat i western i USA, när jag var utbytesstudent. Har unghästvana. Tävlingsskorna är satt på hyllan, och jag föredrar långa skogspromenader i stället.

Stallet: skogen är närmaste granne, långa grusvägar/skogsvägar runt om. Ridbana finns i närheten. Tre andra hästar finns, en islandshäst, en kallblodstravare och en shettis. För det mesta lösdrift, med uppvärmd vatten. Boxplats finns. Fodring fyra gånger om dagen.

Om du känner att du har ett trevligt individ som skulle passa mig, hör av dig på mejl/meddelande.

Bilder av stall och hage kan skickas på meddelande, gick inte att ladda upp. Hästarna på bilderna har varit mina. Jag är den längst till höger som kör fjordingen, samt den på bilden med travaren.

Kan också va intresserad av haflinger eller en mindre nordsvensk.

First ad
Kontakta annonsör

 Charlottenberg, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad