Flexibel och pålitlig Medryttare

 • Annonsid: 1363777
 • 3 månader sedan
 • 146 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag heter Felicia och är 27 år. Som barn red jag på ridskola men har nu i höst återupptagit min ridning igen efter 10 års uppehåll. Tidigare så har jag ridit ponny och storhäst men nu har jag börjat rida lektion med islandshäst i en nivå 2-grupp. Jag är ingen proffsryttare men är seriös med min ridning och strävar efter att utvecklas. Som komplement till min lektionsridning vill jag gärna hitta en trygg häst att rida ut på och mysa med 1-2 dagar i veckan. Jag är mjuk i handen och intresserad av att skapa en fin relation till hästen.

  Jag hjälper gärna till med stallsysslor och är flexibel med vilka dagar som du/ni behöver hjälp. Jag jobbar skiftarbete som sjuksköterska i Huddinge och planerar mitt schema själv. Det innebär att jag kan vara ledig såväl förmiddagar som kvällar eller till och med vara helt ledig vissa vardagar. Önskar du/ni få hjälp på helgen ibland så är jag även öppen för det. Jag bor i Älvsjö, har körkort och egen bil. Jag är 161 cm lång och väger 75 kg.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad