Foder för senare köp.

  • Annonsid: 1363431
  • 12 dagar sedan
  • 239 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Inriktning: Dressyr,Allround

Hej!

Då min nuvarande foderhäst ska åka hem då vi inte klickar så letar jag nu efter ny bästavän. Jag är en tjej på 21 snart 22 år som ridit sedan 5 års ålder. Jag är 164 cm lång och väger ca 65kg. Älskar livet med häst. Jag rider med mjuk hand och är ingen som sliter i hästen. Försöker alltid samspela med hästen så gott det går och försöker alltid vara lyhörd jämt emot hästen ifall det är nått den inte trivs med. Det tar den tid det tar med allt, är det jag jobbar efter för att inte stressa hästen.

Söker D-ponny - storhäst, åldern 3-17 år spelar ingen större roll bara att hästen är inriden. Behöver inte vara utbildad. Allt är av intresse. Hästen ska vara snäll, helst inget nervvrak men lite nerv gör inget och är den het vill jag ha tydlig broms!
Är inte intresserad av att ha en häst på foder i bara ett år utan det ska vara för senare köp eller livstid. Hobbyridning, inga tävlings ambitioner men vill kunna träna för tränare utan att hästen går sönder. Kommer dock mestadels bli skogsridning!🌲
KRAV: hästen ska inte vara problematisk att sko, ska kunna stå inne och ute själv och kunna ridas med och utan sällskap! Lätt lastad!

Det jag har att erbjuda är ett jätte fint och mysigt litet stall med STORA boxar. En d-ponny och en shettis står där med oss nu och planen är att D-ponnyn och min nya ska gå ihop. Dom kommer gå in på kvällarna. Min ridlärare från att jag var 5 år är en av dom jag står med så kommer ta mycket hjälp av henne.

Jättesvårt att komma på vad mer att skriva men skicka ett meddelande här eller på 072-205 71 05 så kan vi prata. Jobbar som lastbilschaufför så kan ha svårt att prata utan svarar på sms när jag har tid.

MVH Rowena Bränd

First ad
Kontakta annonsör

 Smedjebacken, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad