Foderhäst

  • Annonsid: 1368044
  • 23 dagar sedan
  • 76 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Sofia heter jag och är 22 år gammal, jag har ridit ända sedan jag var 5 år, jag har ridit på ridskola samt haft egen ponny och tävlat med förr. Har gått på NIU ridsports utbildning på hästgymnasium. Har ridit många olika sorters hästar inklusive unghästar. Har fått väldigt goda ord från tränare både i dressyr och i hoppning då jag är väldigt ödmjuk och försiktig men kan oxå vara bestämd om det behövs. Har hopptränat för Henrik Ankarcrona med fina lovord. Har även jobbat/ praktiserat som hästskötare och instruktör både under gymnasiet och efter.
Köpte mitt fina hoppsto efter jag slutat gymnasiet 2016 och fortsatte träna på hemmaplan. Så har all kunskap i vad som gäller angående ansvar med att äga en häst. Tyvärr gick hon bort i ett kolikanfall vintern 2018, det tog väldigt hårt på mig så har endast ridit litegrann fram tills nu. Jag saknar verkligen att ha en fyrbent bästa vän igen.

Söker antingen foderhäst eller medryttarhäst, enda kraven jag har på hästen är att den ska gilla att bli ompysslad då jag lägger stor vikt vid skötsel. Jag är 171 och väger 58 kg. Hör av dig om du tror du har rätt häst för mig eller om du vill ha mer information/videor när jag rider.

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad